19 oct 2016, 12:34

Ой, те теб, Светѝ Иване Рилски! 

  Poesía » Filosófica, Civil
222 0 0

Ой, те теб, Светѝ
Иване Рилски! БОГ с теб!
Помогнѝ! Тук ад

 

гнетѝ, робѝя е и
глад за БОГОБЛАГОДАТ...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??