5 nov 2015, 17:25

Оживено 

  Poesía » Otra
382 1 1

 

В море от лица
сред вълни от набърчени вежди
и мрачни чела
плува и търси надежди...

 

Дъх си пое и потъна,
за да подири погълнат
във дълбините,
черните... на очите

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави и на теб, Анастасия.
Propuestas
: ??:??