Nov 5, 2015, 5:25 PM

Оживено 

  Poetry » Other
354 1 1

 

В море от лица
сред вълни от набърчени вежди
и мрачни чела
плува и търси надежди...

 

Дъх си пое и потъна,
за да подири погълнат
във дълбините,
черните... на очите

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрави и на теб, Анастасия.
Random works
: ??:??