20 oct 2009, 11:26

Ол инклузив 

  Poesía » De humor
463 0 1

Цял живот работим и се стискаме,

този път почивка искаме -

ол инклузив - без нахлузване,

всички екстри - без одрусване.

 

Сто агенции предлагат

как да стигнем бързо в Рая,

аз ги слушам със усмивка

и мазолът ме притиска.

 

Сетих се за мойте баби -

без почивки са живяли,

всички, до една, са в Рая,

май ще трябва да потрая.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мдаа
    Консуматори станахме - тъпо е, но е така.
    Може би сме жертва на времето Валя.
    А може би така ни е по-лесно...
Propuestas
: ??:??