28 ago 2011, 13:44

Оловно 

  Poesía » Versos blancos
399 0 0

Далечност и безсилие.

Без въздух - болка за пореден път.

Предателство. Нозете ми тежат.

Изчерпване. Отдавна е така.

Отровена е моята същност.

Облаците се размиват. Все така.

Посипват ме с олово.

Не мога да ги стигна.

Изтръпва цялото ми тяло.

Сега разбрах - това е моето изпитание.

Не мога да се боря - дори да знам, че трябваше докрай!...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??