Ще намеря тъгата ти
в мен ще я скрия
пламъци ще запаля в очите
сълзите тях ще изпия
с катинар ще заключа бедите.
Стъпка след стъпка
в небесна дъга ще вкопая
по нея да търсиш звездите
знам ти ще вървиш
и търсиш безкрая
защото натам
ще те водят мечтите.
От тъгата
олтар ще направя
от бедите
храм ще иззидам
очите-морета
тях как да забравя
аз сам те отпратих
но нали те обичам!
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados