15 mar 2008, 19:13

Омагьосани 

  Poesía
586 0 1
В този свят на фалш и суета
аз съм може би една мъничка душа.
Но ще те омагьосам докато спиш
и когато се събудиш,
аз ще съм първото, което ще видиш!
Ще гледам живота ти отдалече,
ще бъда там, където си и ти,
а ти тайничко ще се влюбваш.
Ще бъда непозната, нo прекрасна,
ще съм там, близо до теб,
ще ме търсиш, но дали ще ме виждаш...

© ДиаНа Щерева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??