18 oct 2009, 15:37

Омайното... ухайното 

  Poesía
566 0 0

Откъсна вятърът разцъфналата роза

и тя избледня... престана да ухае,

красивото, омайното... ухайното,

без слънце дълго и не трае.

От семената, стелещи се на земята,

ще се надигнат, може, нови...

ала почнат ли да хубавеят,

съблазнителното им ще ги отрови!

© Ивелина Паунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??