В нощта ще онемеем.
Всички светлини ще светят
в посока на нашите въжделения.
Бъди ми пътека и радост да има.
Ще светя за теб като малка звездица,
но няма да моля
и няма да искам
без порив от теб да си ида.
С дъга ще рисувам омая за двама.
Ще тлея в жарава от страст да те има.
И с кръст на челото
ще бягам, ще скитам
за таз орис от мечти пропита.
Таня Кирилова
© Таня Кирилова Todos los derechos reservados
с обич, Таня.