28 дек. 2007 г., 11:10

Омая за двама 

  Поэзия
426 0 3

В нощта ще онемеем.

Всички светлини ще светят

в посока на нашите въжделения.

Бъди ми пътека и радост да има.

Ще светя за теб като малка звездица,

но няма да моля

и няма да искам

без порив от теб да си ида.

С дъга ще рисувам омая за двама.

Ще тлея в жарава от страст да те има.

И с кръст на челото

ще бягам, ще скитам

за таз орис от мечти пропита.

Таня Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??