2013 Румяна Славова
Онази нощ я забрави!
Та беше тя
преди милион години...
(Но бликват в очите ми сълзи,
щом спомня си и миг от нея!)
Онази нощ я забрави!
Пораснали са
тези влюбени...
(Но пак с влюбени очи
ще те погледна,
както бе тогава!)
Онази нощ я забрави!
С подобна страст
целувай други...
(Аз за твоите целувки,
през туй време, ще мечтая!)
Онази нощ я забрави!
Разделиха се душите ни
с целувката последна...
(Но вкусът на първата
разпалва в мен жарави!)
Онази нощ я забрави!
Ръцете ни се пуснаха-
изтръпнали...
(Но същите ръце
усещам аз по себе си
щом мръкне!)
Онази нощ я забрави!
Вратата сам
след себе си затвори...
(Но чакам моята врата
само ти да я отвориш!)
Онази нощ я забрави!
Делят ни пътища далечни...
(Но най-далечен,пътят е,
който разделя ме от тебе!)
Онази нощ я забрави!
(Аз надали ще я забравя!)
© Румяна Славова Todos los derechos reservados