1.08.2015 г., 21:27 ч.

Онази нощ 

  Поезия » Любовна
381 0 2

2013 Румяна Славова 

 

Онази нощ я забрави! 

Та беше тя 

преди милион години... 

(Но бликват в очите ми сълзи, 

щом спомня си и миг от нея!) 

Онази нощ я забрави! 

Пораснали са 

тези влюбени... 

(Но пак с влюбени очи 

ще те погледна, 

както бе тогава!) 

Онази нощ я забрави! 

С подобна страст 

целувай други... 

(Аз за твоите целувки, 

през туй време, ще мечтая!) 

Онази нощ я забрави! 

Разделиха се душите ни 

с целувката последна... 

(Но вкусът на първата 

разпалва в мен жарави!) 

Онази нощ я забрави! 

Ръцете ни се пуснаха- 

изтръпнали... 

(Но същите ръце 

усещам аз по себе си 

щом мръкне!) 

Онази нощ я забрави! 

Вратата сам 

след себе си затвори... 

(Но чакам моята врата 

само ти да я отвориш!) 

Онази нощ я забрави! 

Делят ни пътища далечни... 

(Но най-далечен,пътят е, 

който разделя ме от тебе!) 

Онази нощ я забрави! 

(Аз надали ще я забравя!)

© Румяна Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??