Виж луната - толкова ярка и топла,
и всички звезди, събрани в очите ти жадни,
жадни да гледат, да изпиват плътта ми,
тръпнеща, бездиханна под твоято тяло.
Виж ме как те желая сега,
колко чувства разкъсват света ми,
искам те, продължавай така,
да те усещам по-близо, това е.
Прегърни ме, да усетя сърцето ти
как от страст бие за мене,
целуни ме, хвани нежно ръцете ми
и с нежност пречупи страховете ми.
Погали ме с треперещи пръсти,
покажи ми, че не искаш да свършва
този миг, забравен от времето -
цяла вечност от обич е, всъщност.
Тази нощ от възбуда трепери,
тихи стонове докосват слуха ми,
тази нощ ще ни види такива -
съвсем различни, безумни и диви.
© Ирина Тодорова Todos los derechos reservados