2 nov 2013, 17:44

Онемяла нощ 

  Poesía » De amor
400 0 0

Онемяла нощ

 

Нощ. Тежка като грях.
Гола и безсрамна.
Изпила думите и виното
на узрялата есен.
Такава нощ се стича
в нежността на две
горещи ръце търсещи,
искащи и даващи любов.
Онемява тази нощ.
От ласка, от страст.
И от обичане.
Онемява в сливане.
И в сълза...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??