2 нояб. 2013 г., 17:44

Онемяла нощ 

  Поэзия » Любовная
435 0 0

Онемяла нощ

 

Нощ. Тежка като грях.
Гола и безсрамна.
Изпила думите и виното
на узрялата есен.
Такава нощ се стича
в нежността на две
горещи ръце търсещи,
искащи и даващи любов.
Онемява тази нощ.
От ласка, от страст.
И от обичане.
Онемява в сливане.
И в сълза...

© Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??