7 may 2021, 17:06

"Онлайн" обучението 

  Poesía » De humor
384 0 0

След толкова обучение -"Онлайн",

да говорят, учениците

хептен се отучиха.

 

Вече като кучета лаят!

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??