May 7, 2021, 5:06 PM

"Онлайн" обучението 

  Poetry » Humour
374 0 0

След толкова обучение -"Онлайн",

да говорят, учениците

хептен се отучиха.

 

Вече като кучета лаят!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??