6 ene 2018, 23:12

Опиянени 

  Poesía
889 0 3

Две души са напълно достатъчни
Една любов споделена
Една мечта на ръка разтояние,
Готови да прегърнем
И здраво да се вкопчим в нея...
само за да я изживеем


Живот като песен
Е със теб любима
Опиянен съм
Само с теб се чувствам така
Чувствата бликат сякаш искат 
вечно твои да са
Твои сме в самотния свят


Заедно цяло едно 
Но отново сами 

На кой му пука за самотата...
Преминали през бурите сами 
Пак сами да бъдем 
Пречка не е това
Опиянени сме 
                      Аз от теб 
                     Ти от мен
И заедно от любовта ни 
И нека бъдем само ние 
Сами но заедно на таз земя

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??