10 dic 2020, 20:58

Опит за „Акро-портрет“ в рамка на „хайку“ 

  Poesía
142 0 0

За себе си не
обича да говори.
И добре прави.

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??