Дълбок си.
Много,
много дълбок.
Колко ли?
Колкото от тревогата
до покоя.
Колкото от тленното ми тяло
до Бога.
Какво е Бог ли?
Бог е онова,
което между теб и мен
искри...
и трепти
сред покоя.
Бог е трепетът в искра.
Път в светлина.
Самадхи
26.06.2016
© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados