8 nov 2015, 19:27

Опит за хайку-драма в едно действие 

  Poesía » Filosófica
354 0 0

из „Дебати на
тема ДЕМОКРАЦИЯ“
в древен театър:

 

 

участвуват:

 

Консулът (Сенаторът) - А,
Сенатът - хорово, единодушно и ставайки прави - В,
Публиката, ставайки на крака и възторжено аплодѝрайки: Ръкопляскания - С

 

 

А:
„Да завѝси от
на меча острието
битието?! ...“

 

 

В:
                          „Неее... еее... еее...!!!“...

 

 

С:

                          Закриване на сцената.

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??