из „Дебати на
тема ДЕМОКРАЦИЯ“
в древен театър:
участвуват:
Консулът (Сенаторът) - А,
Сенатът - хорово, единодушно и ставайки прави - В,
Публиката, ставайки на крака и възторжено аплодѝрайки: Ръкопляскания - С
А:
„Да завѝси от
на меча острието
битието?! ...“
В:
„Неее... еее... еее...!!!“...
С:
Закриване на сцената.
© Стоян Минев Все права защищены