Светло утро! В очите ти свети
късче синьо, прозрачно небе
и усмихва се твоето цвете
със усмивка на малко дете!
И ти идва да плачеш и пееш,
да доказваш, че още си жив,
да обичаш, че още умееш
този свят тъй порочно красив...
И ти идва да тичаш в полята -
минзухарено жълто-зелени!
Зная - тази песен е вече изпята,
но пък днеска се случва на мене!
© Рада Димова Todos los derechos reservados