18 ago 2015, 0:30

Опит за речевѝ портрет на приятел 

  Poesía » Filosófica
592 0 4

                                                                           непокорим

                                                                           непокорèн 

                                                                                    и 

                                                                           непокòрен   

 

                                                                         непримирим

                                                                         непримирèн

 

                                                                           неуморим

                                                                            неуморèн 

                                                                                    и 

                                                                            неумòрен

 

                                                                        непреклоним

                                                                        непреклонèн  

 

                                                                                   но 

                                                                                   нè 

                                                                                    и 

                                                                         непреклòнен

 

                                                                                    а 

                                                                                   за 

 

                                                                             ЛЮБОВ 

 

                                                                             отрòнен

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,eliboto (Лейди Фокс),rimpo (Наско Енев - РИМПО),
    LeChevalier (Тошко) и limeruna (Йоана)!

    що е приятел
    опѝта се с думички
    да се загатне

    да се загатне
    опѝта се с думички
    що е приятел

    Още веднъж - благодаря! !
  • !
  • Хареса ми, любителю на ударенията. Добре си изцедил смисъла от типографията.
  • Супер! Ей, такъв приятел му трябва на всеки! Като тебе Поздрав
Propuestas
: ??:??