8 oct 2019, 7:59

Опит за римувана ропалистическа целокупна...* 

  Poesía
331 0 0

*Опит за римувана ропалистическа, целокупна история в шест думи в рамка на „хайку“ и ритмика на „ямб“

 

властител(к)ите —
неприкосновени и
от Бог лишени

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??