9 may 2021, 12:27

Опит за ропалистически рими... 

  Poesía
233 0 2

Опит за ропалистически рими с нарастващ и намаляващ брой думи:

 

да
се поправиш —
зло — от теб
завѝси — можеш — помислѝ си

 

.................................................................

 

алтернативно:

 

от
теб завѝси —
зло — да се
поправиш — можеш — помислѝ си

 

.................................................................

 

да се поправиш — зло —
от теб завѝси —
можеш — помислѝ
си

 

................................................................

 

алтернативно:

 

от теб завѝси — зло —
да се поправиш —
можеш — помислѝ
си

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??