29 oct 2015, 9:44

Опит за спасение 

  Poesía
287 0 7


Опит за спасение


щом струпат се в дъждовен куп

метафори добре изпипани

които се опитват да ни помирят

със златната представа за душите ни

и всяко равновесие тежи

и още малко ще се счупи (небос)клона

с една усмивка просто подмини

поредната или последната умора

когато спре да плаче есента

за порива на първата си младост

ще се прегърнем като две избягали

от хорските амбиции деца

ела да те целуна моя радост

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??