11 jun 2016, 20:09

Опит за „танка“ от едносрични 

  Poesía » Filosófica, Formas orientales
410 0 0

                                                                        Оказва се, че

                                                               родният крилат израз  

                                                                „От трън, та на глог.“

 

                                                               според подредбата на

                                                                 думите е и „танка“:

 

 

                                                                              от

                                                                            трън

                                                                              та

 

                                                                              на

                                                                             глог

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??