28 abr 2011, 11:55

Опитвам да открия... 

  Poesía » De amor
578 0 5

Опитвам да открия любовта
в очите ти - усмихващи се още,
забравил, че е птица и с крила
за миг ще литне в есенните нощи.

Прогонена от моята любов,
която в златна клетка я постави,
нечуваща - самотния ù зов
на песните ù - плачещи в окови.

Незнаеща, че влюбеният студ,
със който мойте мисли я обвиха,
замръзнал е по нежната ù плът
и в чувствата, които я плениха.

Опитвам да открия любовта
в очите ти - докосващи ме още,
но чувствам, че не мога да спася
душата ù - от есенните нощи...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??