2 abr 2015, 20:29

Опиянена трезвост 

  Poesía
383 0 0

Опиянена трезвост

в океан от вихри се рее -

 

медуза -


лекота в старанието

изгаря доброволно -

 

гущерът -


омайващ ужас

вледенява с дъха си огнен -

 

драконът -


неотшумяваща тишина

мижи с хилядата си всевиждащи очи -

 

паунът -


беззвучен писък
създава великолепни разрушения -

 

човекът -


светкавично протакване
изцяло се излива и остава пълен -

 

Дух -

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??