Опиянена трезвост
в океан от вихри се рее -
медуза -
лекота в старанието
изгаря доброволно -
гущерът -
омайващ ужас
вледенява с дъха си огнен -
драконът -
неотшумяваща тишина
мижи с хилядата си всевиждащи очи -
паунът -
беззвучен писък
създава великолепни разрушения -
човекът -
светкавично протакване
изцяло се излива и остава пълен -
Дух -
© Ангел Всички права запазени