23 abr 2019, 22:48

Опиянение 

  Poesía » De amor
424 0 0

лирика между бедрата

оплита се в лъжата

езикът - диво, бурно, страстно

опиянява ме опасно

жарта в устата

кръв ти капе от сълзата

чувствителна, ранима

за мен си незаменима 

© Емануела Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??