23 апр. 2019 г., 22:48

Опиянение 

  Поэзия » Любовная
425 0 0

лирика между бедрата

оплита се в лъжата

езикът - диво, бурно, страстно

опиянява ме опасно

жарта в устата

кръв ти капе от сълзата

чувствителна, ранима

за мен си незаменима 

© Емануела Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??