14 feb 2010, 17:25

Опиянение 

  Poesía » De amor
733 0 6

Кристални чаши, свещи и вечеря,

и времето часовникът отмеря,

а аз очаквам ти да се завърнеш

и нежно със ръце да ме обгърнеш.

 

И ето те, очите те целуват,

красиви чувства в мен бушуват,

погалваш с длани моята коса,

целуваш с устни челото, носа.

 

Отпиваме от виното на глътки,

опиянени сме от нашите прегръдки,

докосваш ме, докосвам те и аз,

шептиш ми нежно с дрезгав глас.

 

Целуваш ме, целуваме се лудо,

обичаме се, любовта е чудо,

тя за любимия те кара да копнееш,

единствено за него да живееш.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??