9 feb 2008, 18:55

Опознай ме 

  Poesía
962 0 2
Опознай ме такава, каквато
съм, със мойто име,
не просто сън!

Опознай ме, знай, буйна съм като вяртъра,
вдишай ме,
не ме познаваш такава!

Опознай ме, погледни в очите ми -
какво се крие в тях,
те са свят бряг на сълзите ми!

Опознай ме сега, аз се разкривам,
доверих ти се, приятелю,
благодаря ти, че те имам!

Опознай ме, грешна съм
за теб навярно,
знай, за мен грехът е явление постоянно!

Опознай ме, имаш тази чест,
не се показва лесно,
виж ме - не съм такава, каквато изглеждам!

Опознай ме, ето ме,
пред теб стои дама
със сърце на дете!

Опознай ме, има болка в мене,
макар усмихната да бъда,
помогни ми, имам нужда аз от тебе!

Опознай ме, казваш ми, че си приятел,
ето, аз ти се разкривам,
сега от теб очаквам да ме наричаш с истинското ми име!

© Ирена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??