4 oct 2007, 19:53

Опустошение 

  Poesía
519 0 8
 

Опустошение



Понесъл на плещите си деня,

с крака избутвам улицата прашна.

Във празната кутия от храна,

пренасям част от пустотата страшна.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??