Oct 4, 2007, 7:53 PM

Опустошение 

  Poetry
509 0 8
 

Опустошение



Понесъл на плещите си деня,

с крака избутвам улицата прашна.

Във празната кутия от храна,

пренасям част от пустотата страшна.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??