4 окт. 2007 г., 19:53

Опустошение 

  Поэзия
521 0 8
 

Опустошение



Понесъл на плещите си деня,

с крака избутвам улицата прашна.

Във празната кутия от храна,

пренасям част от пустотата страшна.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??