6 abr 2017, 10:26  

Оранжеви Години 

  Poesía » Civil
673 0 2

Оранжеви Години


Тринайсет жарки и безсловесни години!
Защо е толкоз тъп света?!?

Как да слушам във захлас?
Малко риби се изнизват,
друга все към мрежа плува,
а отговор не съществува
там без користна измама.

Надеждата единствено прошепва:
чрез разума и любовта,
откривай собствената свобода!

© Георги Тодоров Todos los derechos reservados

От Оранжевата революция (2004) до днес.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??