19 abr 2014, 16:15  

Орел и охлюв 

  Poesía » De humor
337 0 0

На крилете на орела - размах,

лети, иска да спаси държавата от крах*.

Над него - небе - безкраен кръгозор.

А на върха под него - охлюв за затвор.

Кой е той? Бандит простоват и заклет,

возил отбор с правителствен самолет.

"Кой те качи чак тук?!" - орелът го пита.

"Сокол нагъл, на когото и аз се отчитах!"

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

* – Намек за президента Радев.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??