18 feb 2009, 8:29

Орис 

  Poesía
580 0 1

Аз съм сигурна, че мога да обичам,

дори отчасти, мисля, мога да се вричам,

но колкото и много думи да изричам,

усещам как за другите отсреща сричам.

Не знам защо и как но често се увличам

и да дори добре да се обличaм,

усещам аз, че погледите не привличам,

на тези към които вечнo тичам.

И колкото и силно да желая да привличам

всеки, от когото силно се отвличам,

не мога виждам аз да ги въвличам

и често себе си и тях отричам.

© Алисън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Познато ми е и макар все още да не съм открила лек за себе си, мога да ти кажа едно: никога и при никакви обстоятелства не се отричай от себе си! Успех!
Propuestas
: ??:??