20 ago 2021, 10:37

Орисия 

  Poesía
216 1 0

Ориса ме с крила на птица,
все към Светлината да летя,

а тъгата, недокосната девица,

към сърцето е протегнала ръка.

 

Отбягвам я с усмивка във очите,

но тя уверено мрежата плете.

Споменът за краха на мечтите,

вярата ми с наслаждение гризе.


В Най-тихото Те чувствам, Боже,

как галиш ме със топлите очи,

и зная: девицата - тъга не може,

да сломи споделените със Теб мечти! 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??