27 sept 2007, 8:23

Орисия 

  Poesía
425 0 3
 

Орисия



Гласовете на поетите треперят.

От душите им извират парещи сълзи.

Любовта те вечно търсят да намерят,

и когато не успеят, много ги боли.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??