16 ago 2009, 14:48

Осезаемо 

  Poesía
391 0 1

Усещам мислите си объркани,

чувствата изтощени,

целите неоформени и замъглени.

Трябва да се изчистя от всички отрови

трупани с годините,

от всички болки и нагласи,

превърнали крушенията на духа в безсилие.

Резултатът от толкова грешни избори изкриви чертите ми.

Сега съм сив, безличен човек,

мрачен и тих.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотен стих, но не вярвам, че който може да напише това, може да е сив !
Propuestas
: ??:??