Усещам мислите си объркани,
чувствата изтощени,
целите неоформени и замъглени.
Трябва да се изчистя от всички отрови
трупани с годините,
от всички болки и нагласи,
превърнали крушенията на духа в безсилие.
Резултатът от толкова грешни избори изкриви чертите ми.
Сега съм сив, безличен човек,
мрачен и тих.
© Радостина Попова All rights reserved.