Още
Още нощем ги сънувам,
красивите ти пламенни очи,
още топлия ти допир чувствам
върху нежните си две страни.
Още помня го до днес лицето,
усмивката и погледа ти, вперен в мен,
още чувам ударите на сърцето,
част от мен си, факт е несъмнен.
Още в мислите ми, общо взето,
единствено ти си, никой друг,
още чувството си, заради което
си заслужава да съм жива, да съм тук.
Още в стаята си нощем чувам
нашепването, нежния ти глас,
още в съзнанието си рисувам
как единствени сме, само ти и аз.
Още вярвам - има за нас време,
може би не точно днес и сега,
но и цял един живот да ми отнеме,
бих чакала, за да изживея отново мига.
© fervor Todos los derechos reservados