Aug 15, 2012, 10:12 AM

Още 

  Poetry » Love
1306 1 9

Още

 

 

 Още нощем ги сънувам,

красивите ти пламенни очи,

още топлия ти допир чувствам

върху нежните си две страни.

 

 Още помня го до днес лицето,

усмивката и погледа ти, вперен в мен,

още чувам ударите на сърцето,

част от мен си, факт е несъмнен.

 

 Още в мислите ми, общо взето,

единствено ти си, никой друг,

още чувството си, заради което

си заслужава да съм жива, да съм тук.

 

 Още в стаята си нощем чувам

нашепването, нежния ти глас,

още в съзнанието си рисувам

как единствени сме, само ти и аз.

 

 Още вярвам - има за нас време,

може би не точно днес и сега,

но и цял един живот да ми отнеме,

бих чакала, за да изживея отново мига.

 

© fervor All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??