29 abr 2022, 7:10

Още дете... 

  Poesía
552 1 4

Казваха, че като стана голяма,
всичко ще бъде във мойте ръце.
Вече пораснах, но нищо си нямам,
май съм била непослушно дете. 

Още боя се от тъмното вечер,
пак се завивам от страх през глава.
Мама и тате ги няма. Далече са.
Кой ще ме брани от Торбалан? 

Пазя се много, но пак боледувам.
Как се лекува разбито сърце?
Как да съм силна, когато съм счупена?
Искам отново да бъда дете! 

И няма да бързам да стана голяма,
и няма да давам сърцето за смет!
Искам отново да вярвам в лъжата,
че утре всичко ще бъде наред!

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??