17 oct 2017, 9:36  

Още една цигара 

  Poesía » De amor
569 0 1

Стой, почакай, остани, 

една цигара запали и до мене се допри.

Това исках аз да изрека,
но дима в гърлото ми спря, 
не можех да кажа нито дума, 
ти ми беше влязъл в ума. 

И така останах аз с фаса в ръка, 
за пореден път той за мене изгоря. 
И ето паля и последната цигара, 
защо ли мислех, че ще мога аз и тебе да запаля?

Да те запаля и да те оставя да гориш, 
защото само подир другите вървиш. 
Но нямам смелост аз и дума да обеля, 
нито любовта си аз с теб да споделя. 

И ето виждам ти гърба след другия завой, 
няма да те търся повече, не се безпокой.
Но не мога да ти обещая, че ще спра да те обичам, 
щом дори живота си на теб обричам.

© Денислава Донева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Денислава,явно си срещнала непушач.Следващият път никакви цигари.Предложи му дъвка с ментов дъх.
    Успех!
Propuestas
: ??:??