20 jul 2015, 18:56

Още едно юлско утро 3 

  Poesía » Filosófica
507 0 2

В средата на юли отново съм в парка,

от утринната красота запленен.

Приветствам безмълвно и слънцето жарко,

и птиците пъстри, разкоша зелен.

 

Амбиции, планове, мисли суетни

са тъй неуместни в тоз мъничък рай.

И само поклон пред вълшебствата летни

на утрото бил би достойният край.

© Атанас Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??